måndag 2 december 2013

Galen värld

Ja det verkar vara en galen värld vi lever i. I Helsingborg vill man låta en man som är dömd för sexuella övergrepp på en femåring adoptera. http://www.expressen.se/kvp/pedofil-domd-for-brott-foreslas-fa-adoptera/ Det är en pojke som är hans styvson men ändå. Samma kommun var det som gick in med piket styrka för att ta en annan baby.
Samma kommun som omplacerade en femåring för någon månad sedan efter precis som "våra " bott i samma familjehem ända sedan han var baby och som omhändertog två barn där man anklagade föräldrarna för skakvåld. Föräldrarna ställde upp på vad som helst den en bo borta under utredning, hemma hos, barnen hos mor eller far föräldrarna men soc accepterade inget utan tog barnen. De fick till sist  av en expert som hjälpte dem i rätt och fick hem sina barn. Det visade sig att barnet hade vattenskalle.

I Borås anklagas en för barnvåldtäckt när han förgripit sig på en fjortonårig flicka, minst sju gånger http://www.bt.se/nyheter/boras/borasare-atalas-for-barnvaldtakt(4047821).gm

Hittar en krönika som beskriver hur en man under en flygfärd far ut både över flygvärdinnan och sin sambo/fru inför sin son.  Hon frågar sig vad det är för bilder av kvinnor man skapar.
Hon avslutar med orden:
Men alltså, sätt fart! För två år sedan ägnade Fredrik Reinfeldt hela sitt jultal åt våld i nära relationer, i gyllene slips vid pyntad gran stod statsministern och berättade att han hade TRÄFFAT de utsatta kvinnorna, HÖRT berättelserna.
Han LOVADE mer pengar till kvinnojourer, ökat stöd till forskning, bättring.
Vet du vad, Fredrik Reinfeldt. Du har misslyckats. Siffran är fortfarande 17.
De små uppspärrade ögonen på 10 000 meters höjd, jag kan inte glömma.
Om en femåring hör sin pappa skrika till hans mamma att han ska pissa på henne, medan resten av världen tittar på.
Om "vidrig fitta" blir normaliserat, vad får han för kvinnosyn?
Det vill man inte tänka på.
 
Är det så här vi vill att våra barn skall växa upp? är det inte dags att sätta ner foten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar