torsdag 15 mars 2012

Meningsskiljaktligheter

I gårdagens BT var det också en artikel. Den ligger inte på nätet så här kommer en scannad variant.

De hade inte fått nödvändiga dokument ifrån annan part.
Det har tagit ½ år och de har inte fått in dokumenten. Trots att som jag skrv igår de inte kan göra utredingen som de påstår sig ha gjort den.
Jag har också upptäckt att dokument som jag skickat och begärt att de skulle lämnas till utskottet just inför det mötet inte verkar lämnats, inte så att de har kunnat ta del av den iallfall.

Precis som det står så verkar de välja vad politikerna skall få se och vad de inte vill att de skall få se. Ändå skall de ta besluten och så får de inte allt bakgrundsmaterial.

I artikeln här har även BT fått höra att tjänstemännen inte vill att det skall vara något umgänge mellan barnen och oss om de får bestämma det är alltså inte bara min känsla.
Att tjänstemännen och politikerna inte är överens blir ännu tydligare.
Men som sagt vem är det som bestämmer? Jo politikerna och det är de som måste ha underlaget.

Såg ett program om familjehem igår på kunskapskanalen. ”Barn till låns.” Repris d 15, 17 och 20 mars. Men det handlade om större barn en flicka som inte ville ha med sina biologiska pappa att göra och straffade honom genom att inte höra av sig därför att han inte ville att hon skulle byta till deras efternamn. Sedan var det två mindre barn som slutligen flyttade hem till mamma. Såg inte riktigt hela eftersom det var en tid där det är mycket annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar