onsdag 8 februari 2012

På TV igen

Då var man på Tv igen http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_boras?title=fostermamman_far_inte_langre_traffa_barnen&videoid=2152698
Det hade visst gått någon slinga hela dagen efter att de talat med socialchefen och fått bekräftat att vi skulle dit. Min syster hade varit ute och hade plötslgt fått se mig på tv runt lunch fick jag veta.
Det började med att BT frågat förvaltningen innan jul hur det blev med oss och umgängen och sedan återkopplade nu häromdagen. Utifrån det skrev de och sedan hänger alla på igen. DEt följs som sagt.
Det skall även vara en kortare artikel i GP. Även NLT .

Mötet då? Jo det var bra. Jag vill inte orda så mycket om det.
Jag hade begärt det för att försöka få en rättelse till stånd.
Vi är trötta på att alla dömer oss utifrån alla felaktigheter som står där. Att vi framställs på ett sätt vi inte är. Att lögner är det som sätter ribban för hur vi behandlas.
Vi har fått ett halvt löfte dvs det skulle diskuteras med ansvariga får se hur det blir.
Vi hoppas fortfaraden på att det nu äntligen kommit någon som är beredd att ändra på det som varit fel annars hävdar jag att man inte kan komma vidare. Det blir som en kompis sa för många år sedan, som att sopa under mattan.
Då man gjort det tilräckligt länge kommer man att snubbla över högen varenda gång man går förbi. Det går inte att gå vidare utan att reda upp vad som gått fel bakåt. Man kan inte bara sopa under mattan i flera år och tro att man kan gå fram åt som om inget hänt.

Artikeln i Allers var bra. jag hoppas att ni köper den och sprider att den är där. Den var ändrads sedan jag läste sista omgången men lyfter det jag vill ändra lagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar