söndag 12 februari 2012

Advokaterna anmälda

Fick en länk till en artikel på en blogg http://alternativ-debatt.blogspot.com/ Skribenten skriver att vårt ärende är värre än Bjästa fallet.
Där var det en tjej som våldtogs på en toalett. Ingen trodde henne och hon jagades på nätet. Killen som gjorde det tilläts ge blommor till alla tjejer på skolavslutningen och på kvällen våldtog han en till.
Uppdrag granskning lyfte även det ärendet.

Texten i ”artikeln är läsvärd. Den väcker mycket tankar men det mest intressanta är texten:
”Det handlar också om huruvida de båda advokaterna som skulle företräda Marks socialnämnd respektive den biologiska mamman har uppträtt enligt god advokatsed. För att utröna detta har jag gjort en anmälan till Advokatsamfundets disciplinnämnd”.
Båda advokaterna har alltså anmälts till advokatsamfundet.

Här har sonen varit på övernattningsläger. Ingen av oss tycker om när han är borta. Det påminner för mycket. Det blir sådär tyst som det blev då barnen försvann. En tystnad som går att skära i med kniv. Men vi vill inte missunna honom det roliga så det är bara att stå ut.
När jag hämtade honom fick jag en stor puss och kram inför alla kamraterna. "Oh mamma vad jag har saknat dig" sa han. Jag blev lite fundersam och frågade om han inte haft roligt då? JO skitkul blev svaret. Livet är inte vad det varit men det är skönt att det finns stunder där man glömmer sorgen, smärtan och saknaden även om det bara är en stund.

Konstigt att titta på melodifestivalen och se Ulrik Munter och veta att det var hos hans mamma barnen placerades direkt efter omplaceringen ifrån oss. Han skrev i sin blogg då att han hade två små låtsassyskon. Undrar om de tittade igår. Såg sin låtsasbror för nästan ett år.

Föresten hade ”någon” anmält uppdrag gransknings program om oss till granskningsnämnden för hur de hanterat information runt biomamman kan berätta att de frikändes.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Bra!
    Det kanske ändå finns rättvisa i världen! Eivor har gjort ett fantastiskt arbete. Hoppas nu att både gemene men och media vet vilka som står bakom mobben, och trar sönder deras uppväxt!

    Hur kan denna Lomander ens sitta kvar - som till och med var med i en facebook-grupp mot barnens hemkomst. Det hela blir inte bättre av alla kopplingar dic inom (S) i Mark har till Åkerfeldt. Ingen borde anliga denne mytoman.

    Går det att få en kopia på anmälan till advokatsamfundet?

    Förresten, sitter den olkämpliga ordföranden Per-Ologf HErmansson kvar? Han har förstört mycket i flera familjer än er ska du veta! Hoppas han är borta. Att sitta kvar går väl inte.

    SvaraRadera
  2. Anmälan ligger i det dokumnet du får fram om du följer länken i inlägger jag hänvisar till här i inlägget. Men här kommer en direkt länk http://www.alternativ-debatt.se/politik/markfallet_varre_%C3%A4n__bjasta.htm

    SvaraRadera