torsdag 17 mars 2011

Presskonferensen direktsänds

Fick ett mail att det var reportage på tv i morses.
Hittade det på västnytt. http://svtplay.se/v/2363433/rycktes_fran_sin_fosterforaldrar

Även Tv4 borås http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_boras?title=tv4nyheterna_boras_09_34&videoid=1433477 hade ett inslag.

Även Hallands nyheter har en extra puff inför beslutet idag. http://hn.se/ En bit ner på sidan har de även lagt ut ett par gamla artiklar. Både runt proteststormen som kom efter uppdrag gansknings program och intervjun med mig. De kommer att ”lajv” sända på sin webb sida kl 17.00 Här är länk till det. http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1153649-socialnamnden-fattar-beslutet-idag

6 kommentarer:

  1. Som blivande socionom ryser jag när jag läser om det här fallet.. allt som vi lär oss redan från termin ett på utbildningen har man missat här.. och det ger ju ALLA socialsekreterare dåligt rykte och det är svårt nog att tala om för folk att man pluggar till socionom i dag. Det verkar vara en allmän åsikt att alla socionomer jobbar för att ställa till det och sno barn till höger o vänster vilket ju är långt i från sanning.. men så dyker det upp ett sånt här fall som får en att må illa.
    Håller tummarna för att det löser sig åt bästa hållet för alla inlandade vilket ju naturligtvis vore att barnen får komma till de föräldrar som de känner som mamma och pappa nämligen familjehemmet..alltså hem till er igen.
    Håller tummarna

    SvaraRadera
  2. Efter ha tittat på direktsändning av den tragiska presskonferensen vill jag bara säga

    ORKA KÄMPA. Ge inte upp dina barn.

    SvaraRadera
  3. Många styrke kramar till er från Louise med familj. Tänker på er, ge inte upp nu, ni är starka det har ni visat för hela Sverige under den här tragiken. Finns inget annat alternativ annat än att de kommer till er i sommar.

    Marks socialtjänst och dess chefer borde skämmas!

    SvaraRadera
  4. Tänker på er och är ledsen... Jag har inga ord... Var tappra...
    Än en gång har socialförvaltningen i Mark visat brist på kompetens, får inte detta dem på fall, så ska jag utvandra ur detta land som landsflykting :(
    Många kramar

    SvaraRadera
  5. jag kan inte fatta detta!!!!!! har följt er sedan UG och är bestört!

    jag önskar er styrka och ork att fortsätta - och önskar barnen att äntligen få komma hem!!!!

    SvaraRadera
  6. Helt sanslöst! Läser i GP att det inte har framkommit att "fosterfamiljen" har handlat fel på något sätt. Men ändå får barnen inte flytta hem! Vad står på eg?
    Skickar styrkekramar för ni måste fortsätta kämpa, ni är ju barnens föräldrar!

    SvaraRadera