torsdag 24 mars 2011

Inget förvånar

Fick igår kväll en länk till en ledare i BT som skrivit om vilka ord som fastnar då det gäller http://www.bt.se/ledare/katarina_larsson_politisk_redak/katarina_larsson/nya-ord-nar-mark-ar-pa-allas-lappar(2465302).gm
Hon ifrågasätter Marks slogan ”Läge för goda livet”. Hon menar att:
”Det kommer att vara nya ord då Mark är på allas läppar”
Hon berättar att det i ett läge anmälts men att man inte kan styra över vilka ord som sätter sig fast.
Skribenten avslutar med orden
Dock ska man minnas att det varken är nyordslistor eller protestbrev till Språkrådet som avgör vilka ord som får fäste. Det handlar mer om vilka ord som bäst beskriver verkligheten. Därför har Mark alla skäl att se till att den miserabla hanteringen får ett slut, innan det är de som sitter och skriver protestbrev till Språkrådet.
Det har startats en sida Pierre som har bloggat om oss på facebook. Han bloggar om det här http://www.pirre.eu/facebookgrupp-for-ny-slogan-i-marks-kommun.html där han även har en länk till det.
D 23 mars har han ett nytt inlägg om oss och socialchefens triangel som han kallar den. http://www.pirre.eu/socialchefens-trianglar-kommit-till-anvandning-igen.html Han beskriver hur triangeln blir aktuell igen då man läser i press att socialtjänsten igen glömmer att se till barnen, glömmer att fråga dem, glömmer att ta barnperspektivet.

Har idag även fått ett mail ifrån en av de andra drabbade. Hon fick en ”snällt uttryckt” en knasig kommentar i sin blogg. Hon jämförde IP adresser och den visade sig vara samma adress som för en av handläggarna i hennes ärende. Kommentaren är med andra ord inte bara knasig utan direkt olämplig. Undrar hur länge den handläggaren får jobba kvar??? Det är inte utan att de behöver titta över sina handläggare ordentligt.
Slutar man någon gång förvånas? Hon bloggar om det i dagens inlägg. http://vonlocksley.blogspot.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar