onsdag 23 mars 2011

Åter igen lögner

Är fortfaraden sjuk så även sonen.

Fick föresten veta att mina fyra motioner bifölls av distriktet. Det var en som de tog bort två att satser som det heter men alla fyra är med upp till rikstinget. För mig är det stort.

Har försten även fått ett mail som gör mig ledsen frustrerad och arg. Är så trött över att bli bemött av lögner och förtal. Påståenden utan möjlighet att bemöta utan att konfronteras eller få chansen att bemöta.

Nu påstås det t.ex. att jag började blogga innan barnen omplacerades och det skulle vara anledningen till att det gjordes. Jag började d 25 november och för de som tittar här i blogger så står det att jag började d 25 oktober.
Men denhär bloggen startades oktober 2010 alltså kan jag inte ha skrivit det då.

Sedan borde det säga sig självt då det första inlägget här på blogger handlar om att jag fick avslag från JO eftersom länsstyrelsen tittade på det.
Det andra handlar om att jag längtar efter barnen så att det känns som tortyr.
Det tredje inlägget handlar om socialchefen som blir konsult. Jag länkar till en artikel i BT (har tyvärr inte fått länken rätt men man ser vad jag hänvisar till) Artikeln var innan d 20 november alltså kunde jag inte skrivit det d 25 oktober.
Eller inlägget att tjejerna delar ut protestlappar. Varför innan det hänt?

Tittar man i bloggen på familjeliv där jag startade finns alla inläggen och då daterade d 25 nov.
Här på blogger, kunde jag välja andra datum jag har inte sett tidigare att jag valt oktober istället för november. Nu påstås det på något sätt bevisa att det ändå fanns fog. Men även om det skulle varit på att jag startade 25 oktober tre dagar innan omplaceringen så omplacerar man inte barn på det sättet på grund av en blogg.

Det säger sig självt att jag inte kunna anmäla något som inte hänt än.
Jag håller på med att sammanställa fakta och bevis samt andra som bekräftar mina påståenden för att bemöta men det tar på krafterna att det ens skall behövas.
Och nästa fråga är varför ljuger de? Vad ljuger de mer om? Vad är det som inte får komma fram?

Läste ett inlägg under BTs artikel experer sgar utredningen http://www.bt.se/nyheter/mark/experter-sagar-utredning-(2454467).gm :
NU (tisd. 24/3:13.00) står jag utanför Socialnämndens kontor med ett plakat " Låt barnen komma dit dom själva vill"....MEN va fan´ är alla Ni andra ??? Vi måste vara eniga och inte så fega ! Säga vad som är rätt och fel till "överheten" !!
Tack

1 kommentar:

  1. Grattis till framgång med motionerna! Gällande det andra jantelagen + känsla av anonymitet = smutskastning, hot och förtal.
    //
    Pierre
    Ny kommunslogan i Marks kommun

    SvaraRadera