tisdag 18 januari 2011

Uppmärksammade polisanmälningar

I går tog radio sjuhärad upp polisanmälningarna. Sju stycken än så länge. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=4295490
Man kan även lyssna på det under http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=95 ex 10.30 sändningen.

Mailade även och frågade hur många protester som kommit in i ärendet 5226 st. Och det fortsätter att ramla in varje vecka.

Fick föresten även veta av socialstyrelsen att utredningen av oss som familjehem som utredarna sa krävdes enligt lag för att vi överhuvudet taget skulle komma på fråga för en ev hemflytt är inte alls krav enligt lag. Det är bara om det hade varit en nyplacering men det är det ju inte utan det är en tillbaka placering på grund av att de gjort fel och vi är redan utredda och godkända. De kan önska en men det hade varit frivilligt för oss att ställa upp på den. Men det hade vi gjort men de hade inte behövt påstå att det var krav enligt lag för det stämmer inte.
Vi ställer väl upp ändå gissar att det inte blir några problem så har de inte heller det emot oss.

De andra jag har kontakt med fortsätter att berätta om att inget händer och övergreppen och tjänstefelen fortsätter. Förvaltningen har inte lärt sig och fortsätter att begå fel. Pågående fel efter kritk är ännu allvarligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar