tisdag 18 januari 2011

Fortsätter att göra fel.

Vi fick ju inte träffa barnen över jul och heller inte i januari. Men nu är det ny nämnd och nytt utskott och vi har skickat en ny begäran.
Tjänstefelen läggs på hög även av de nyanställda som är inkallade för att reda upp. Flera av dem är polisanmälda.
Vi inte ens fått ut vad de tog upp, att de tog upp eller vad de kom fram till alltså beslut .

Jag har begärt ut vår akt igen med hänvisning till att skolan begärt rättelse, vad jag hört i samtlig dokumentation runt deras kontakter och jag ville se hur det ser ut.

Jag begärde även ut barnens akter utifrån att utredarna talade om att de numera skriver allt runt oss i dem eftersom de inte får ha akt på oss eftersom vi inte är anställda av dem längre. Det tog först en månad det är för lång tid och därmed tjänstefel .
Nu fick jag ett brev som skulle lösas ut för 250 kr. och ett rekommenderat brev.

I det rekomenderade brevet låg det en massa utrednignar som jag inte begärt samt barnens akter. Samt ett nekande att få det jag begärt??
Jag har inte jämfört ordentligt än men ser redan där att det är ändrat på flera ställen bakåt. Saker som inte var med sist är tillagda och andra borttagna.
Andra felaktigheter är inte borttagna. Ex att de lkagt in ett mial från mig två gånger. Hadnläggaren som påstås vara på två ställen samtidigt. Dokumentationen runt skolan är INTE korrigerade.

Det som skall lösas ut är gissningsvis vår akt (eftersom den inte var med i det rekomenderade brevet).
Socialstyrelsen informerade mig om att de inte får ta betalt om de inte informerat om det innan och eftersom vi har rätt att läsa det som står om oss är frågan är om de överhuvudet taget får ta betalt för vår egen akt.

Nu tar de betalt för det de inte får ta betalt för och lämnar ut det andra som de skulle kunna ta betalt för.
Det hade varit en sak om de begärt betalt för det som var i det rekomenderade brevet om de talat om att jag skulle få betala det i förväg men återigen gör de fel. Jag löser inte ut det vilket innebär att det går tillbaka och de får kritk för att de inte lämnat ut det jag begärt. Ytterligligare en sak att lägga till i polisanmälan.

Får föresten tillägga att sekretessmarkeringen är även denna gången under all kritik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar