lördag 8 januari 2011

Fler sammanställningar

När jag ”surfade” runt bland sidorna upptäckte jag att även Tv4 Borås gjort en särskild lista för socialskandalen i Mark som alla kallar den. http://www.nyhetskanalen.se/1.1844825 Just där man kommer in handlar det om då Owe E (s) avgick. En bit ner på höger sidan har de samlat alla inslag.
• Inslaget med mig,
• larmrapporten som skakar Mark
• Runt det offentliga mötet
• Markborna skakade

Har även fått kontakt med en person till som har problem med Mark. Hon har av olika anledningar råkat illa ut och nu har Marks socialtjästen har tagit över ansvaret för att se till att hennes räkningar betalas som de skall. Döm om hennes förvåning när hon en dag hon kommer hem möts av en delgivningsman därför att elräkningen inte är betald. Det visar sig att det är fler räkningar som inte är betalda.

Som jag sa till henne det spelar ingen roll vad hon gjort . De skall ju sköta sin del av uppdraget i vilket fall som helst och de skall ju inte sätta henne i värre problem än vad hon var.
Det visar sig att hon bott granne med mamman till ”våra” och hennes åsikt var också klar. Hon undrade hur man ens kunde låta henne ha några barn alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar