fredag 19 december 2014

Träff familjehems möten

Något att lägga in i almenackan http://familjehemsmoten.se/save-the-date-17-oktober-2015-da-ska-vi-ha-roligt-och-det-ar-kul-underbara-adhd-ballongprinsessan-och-manga-andra-kommer-till-orebro/

Nu släpper vi på hemlighetsmakeriet för att alla ni som bor i familjehem, eller som inte kan bo hemma ska kunna boka en heldag med sin familj! Du kommer få träffa förebilder, lära dig nya saker men framförallt ska vi ha roligt och det är kul!

Den 17 oktober 2015 kl 10.00 öppnar vi upp portarna för en fantastisk dag och om du har en idé finns det möjlighet att vi kan förverkliga den, så skriv till kontakt@familjehemsmoten.se och berätta om vad du skulle vilja göra denna dag!

Familjehemsmötens tema för 2015 är ”Jag ska leva” och det innebar att alla barn som inte kan bo hemma ska få ta mer plats i vårt samhälle och verka för att varje individ ska få bättre hjälp och förståelse för sin situation!

Underbara ADHD kommer! 
Ballongprinsessan kommer!
Det kommer bli debatter av ungdomar och programmet håller på att fyllas på och vi kommer berätta allt eftersom vilka som kommer medverka, de kommer alla att presenteras under våren 2015!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar