fredag 12 september 2014

Mark känt i Sverige.

I Markbladet har alla de politiska partierna i Mark fått samma frågor att svara på. En av dem lyder:

Socialen har gjort Mark känt i Sverige. Tycker ni att den dåliga stämpeln är bortarbetad eller vilket arbete pågår/har ni kvar?
Alla utom två tycker att man nu jobbat bort alla problem. Man har jobbat bort alla problem. Arbetet inom soc skrev nu på ett rättsäkert och bra sätt.
Mod (marks oberoende demokrater) säger:
Stämpeln är tyvärr inte helt borttagen eftersom ärendet inte fått ett hedersamt avslut. Kommunala organ med myndighetsutövning måste ha personal som kan möta människor på ett professionellt sätt. Förvaltningen får kraftsamla på detta i framtiden
Och Markbygdspariet svarar:
Ja, känd i hela Sverige som en ”buffelkommun” när det gäller socialens agerande med de två fosterbarnen. Den stämpeln är långt ifrån översuddad och bortarbetad. Många politiker vill göra Marks kommun känt med att byta namnet Mark till Kinna kommun det är helt befängt när hela Sverige ja rent av Norden kan lokaliseringen av Mark på grund av denna sociala skandal, å andra sidan tycker och känner alla övriga Markbor att fokus i politiken är alldeles för Kinna-fokuserad .
http://media.markbladet.se/mbred/mbred_pdf/2014/37/34_mb_37_2014.pdf
http://media.markbladet.se/mbred/mbred_pdf/2014/37/35_mb_37_2014.pdf

Om de nu förändrat allt och det nu är så bra kan man undra varför de då är anmälda igen till IVO och undrar vad de säger då aftonbladet tog upp Mark som varnande exempel igen?
 
 
Nej sluta kommer det inte att ta innan de rättar till de fel de gjort.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar