söndag 27 juli 2014

Vårt ärende som vallöfte

Tittade in på Markbladet igår hittade en liten notis om domen http://media.markbladet.se/mbred/mbred_pdf/2014/30/16_mb_30_2014.pdf
och en debatt artikel
http://markbladet.se/?artikel=201407231148138830

Rättvisan har talat!


Nu är det belagt av Svenskt rättsväsen att den S-ledda socialnämnden 2006-2010 i Mark, och dess sociala utskotts ordförande, gjorde ett grovt och omoraliskt fel, påhejad av övriga sossar och i synnerhet dess dåvarande ordförande, när de tog barnen från fostermamman Eva.

Det känns skönt för mig och MarkBygdsPartiet och måste vara en dröm för Eva och Anders att med denna domen konstatera sossarnas grymma spel med barn i deras omsorg. Vi har under hela tiden tagit parti för Eva och sakfrågan.
Att det skall ta fyra år att komma fram till insikten av sunt förnuft... (En mördarsnigel rör sig sakta, men tidsperspektivet på detta ärende får mördarsnigelns framfart att framstå som raketfart).


Sådan är socialismens omsorg av barn och det mest märkliga är att vi i dagsläget har ett borgligt gäng som kallar sig Alliansen som tycker att ärendet har behandlats rätt. I synnerhet dagens ordförande som har partibeteckningen (KD).
Med andra ord tycker de och instämmer till fullo med Sossarnas agerande som nu har fällts i rätten, snacka om dubbelmoral


Du vet dina behov, du ställer dina krav, du har ett kommunalt Parti som ställer upp på och för dig även efter valdagen. Övriga Partier har bäst föredatum: Valdagen på sina vallöften (Valfläsk). Efter valet går de ihop och tycker exakt lika och spelar dig under täcket.
Vi har varit din röst i Markpolitiken i 20 år nu. Vi kör på för din skull och ditt välbefinnande i Marks Kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar