lördag 12 juli 2014

Ännu ett svar

Fick för ett tag sedan ännu ett svar ifrån regeringskansliet. Ett sådant där svar som inte säjer ett skit:
 
Bästa Eva,
Tack för dina angelägna e-brev! Inledningsvis vill jag verkligen beklaga att mitt svar till dig har dröjt. För tillfället inkommer många brev till barn- och äldreministern vilket innebär att svarstiderna kan bli längre än vanligt.

Låt mig härmed bekräfta att dina brev har kommit ministern tillhanda. Dina brev går även, som du vet från tidigare möte med sekretariatet för LVU-översynen och Ulrik Lindgren, till den pågående översynen, för ett fortsatt utvecklingsarbete av den sociala barn- och ungdomsvården.

Jag vill även poängtera att regeringen fortsätter att sträva efter att barnperspektivet ska råda när det kommer familjehemsplaceringar. Barn- och äldreministern är oerhört mån om att sätta barnets bästa främst, och anser att det är mycket tragiskt varje gång ett barn far illa.

Vad gäller dina frågor om hur statsrådets parti arbetar med dessa frågor ber jag om att få hänvisa vidare till Kristemokraternas partipost. Jag vill även berätta att i fortsättningen kommer dina brev läsas och behandlas enligt samma procedur som nu.

Slutligen vill jag återigen tacka för dina brev samt beklaga att du har fått vänta på svar längre än vanligt. Jag önskar dig en fin sommar!

Stockholm i juni 2014
Med vänlig hälsning,

 Linnea Gullholmer
Brevsvarare för barn- och äldreministern
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Registrator
Socialdepartementet
Tel. vx 08-405 10 00
Fax. 08-723 11 91
s.registrator@regeringskansliet.se
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar