tisdag 5 november 2013

Inte fattat något

Igår fick jag svar på brevet v 44 ifrån ordförande i socialutskottet Anders W Jonsson

Hej!väldigt svårt att uttala sig i ett enskilt fall utan att ha fått hela bilden presenterad. Det enda raka är att överlämna frågan till IVO som har rätt att kräva in alla dokumentation i frågan. Det kan inte Socialutskottet göra.

Med vänliga hälsningar

Anders W Jonsson (c)
Gruppledare för Centerpartiet
Ordförande Socialutskottet

Ursäkta men det gör mig bara arg.
Jag har inte bett honom om att gå in i enskilda ärenden. Jag blir så trött på att bemötas med allt de gjort och tycker att de gjort, hur det skall fungera. Vi vet hur det var tänkt, vi vet vad lagen säger men vi gör allt för att tala om att det inte blev som de tänkt, att det inte fungerar som de vill.
Han visar med all tydlighet att han inte läst de andra breven. Jag har begärt läskvitto men det är ingen i socialutskottet som skickat något och frågan är om de överhuvudet taget läst de brev vi skickat iväg. Vi har fått svar ifrån tror det är totalt fem.
Jag blir så förvånad över ointresse, de sitter där för "vår" räkning i frågor som berör oss och kan inte ens bemöda sig om att läsa den information vi skickar. Vi hade väl förväntat oss någon respons. Vi har tagit emot... förstår att ni är upprörda... det låter allvarligt.... vi skall titta på...
Det verkar som man är mer intresserad av att hamna i riksdagen igen och redan påbörjat sin valkampanj och då är de här frågorna mindre viktiga. Mne det är inte val än och de får inte glömma att de har ett pågående jobb som skall skötas under tiden.
Jag kan förstå att SD ökar......

Behöver jag säga att jag skickade ett "surt" brev tillbaka. Får se om han svarar på det...

 

1 kommentar:

  1. http://www.svtplay.se/klipp/1579792/mera-med-dileva

    SvaraRadera