måndag 18 november 2013

Ersättningsnämnden

Det verkar som de kanske börjar inse att de varit för hårda. att för få får ersättning och de kanske måste ändra på synsättet. De har kallat på möte för att diskutera. Ordförande säger efteråt:
– Nämnden sköter det här helt och hållet. Inget bestämdes vid sittande bord i går, men Vänsterpartiet har lagt en motion om gränsen vid 1980 och Sverigedemokraterna försöker vinna poäng på att förespråka den norska modellen där ersättning enligt olika nivåer betalas ut.
 
Varför är det försök att vinna poäng? Kan det inte vara så att de faktiskt anser att det är fel? Jag är inte Sverige demokrat men jag blir arg över alla ursäkter då man själv inte gör något och sedan då någon annan gör det så är det för att vinna politiska poäng. Om man inte gör något då vad skall man kalla det? Gräva sin egen grav inför valet...

Anne Skåner bloggar om det http://anneskaner.wordpress.com/2013/11/16/i-socialnamndens-fangenskap-fods-rasimen/ och konstaterar
Nej i regeringsställning går det väl inte an att vädra de värsta avarterna, skall bli intressant att se när SD blir så stora att de kan börja ställa krav. Jag hoppas att den dagen aldrig kommer. Men om de inser vilken fin väljarbas de har bland uteliggare, besvikna människor inom Vanvården och andra socialt marginaliserade så har de snart precis vad de vill – vågmästarroll i Riksdagen.
 
Kan bara hålla med. Man spelar dem rätt i händerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar