tisdag 1 oktober 2013

Ren ondska

Av dagens rubriker runt barn som far illa  så är den som är värst den runt den pappa som vad det verkar straffar sitt ex genom att låta dem brinna inne.

Han kunde inte komma över henne http://www.expressen.se/nyheter/pappan-smsade-exfrun-fore-branden/ och straffar henne men verkar helt missa att dem han straffade värst var sina egna barn. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17573552.ab
Natten mot söndag spikade mannen enligt uppgifter till Aftonbladet igen fönstren utifrån på den lilla ­stugan som han hyrde på Dalarö utanför Stockholm.
I stugan sov hans barn, två pojkar i dagisåldern och ­deras ett par år äldre syster.
Sedan ska han enligt flera uppgiftslämnare ha tagit bort stegen till barnens loftsäng, låst dörren och tänt eld på huset.

Skickade sms

Flickan lyckades trots det ta sig ut och larma grannar om vad som hänt.
Men pojkarna brann inne.
- Flickan stod utanför ­huset och skrek förtvivlat, det var fruktansvärt att se, sa grannen Marie, 37, till ­Aftonbladet i går.
Jag orkar inte ens tänka på den fasa barnen ut sattes för. Två små pojkar i dagis åldern. De var alltså under 6 år och en flickan lite äldre som lyckades ta sig ut. De kanske vaknade någon gång under tiden, om de inte blev rökförgiftade och dog i sömnen. Men tanken på dem om de vaknade, omgivna av rök, utan möjlighet att ta sig ur sängen och om de lyckades ta sig ur sängen så kom de inte ut. Ingen som lyssnade eller kom då de ropade. Övergivna mördade av den de litade på.

Jag orkar inte höra mer negativt. Jag orkar inte med mer ondska. Nu behöver det hända något positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar