tisdag 10 september 2013

Det upprepar sig ..

Så var det mamman som i helgen försökte spränga sina barn och sig själv. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17429868.ab
En mamma som inte ville leva längre. Hon sätter sig i bilen med sina barn och lägger en gasoltub i bak. Bråk gjorde att hon tänkt sticka med dem utomlands. Var på ett ställe igår där de talade om det men jag lyssnade bara med ett halvt öra tills jag förstod att jag kände igen det och ville inte fråga om.
En som känner familjen berättade igår att barnen skulle ha somnat och hon öppnade gasolen och väntade på att den skulle explodera av värmen. Det gjorde den efter ett tag men explosionen var inte så kraftig att de dog utan bara så kraftig att de skadades.

Jag minns ärendet ifrån då jag var mindre.
Hon var hemifrån så att säga och det var mycket skriverier då det upptäcktes att hon faktiskt skjutit båda sina föräldrar. Hon var 14 år. Det kom fram att pappan förgripit sig på henne sexuellt under lång tid och mamman visst men gjorde inget. Tillsist sköt hon dem. Både släkt och grannar ställde upp.
tror inte att uppslutningen blir lika stor nu som då. Och om hon gjorde det för att hon inte ville förlora banren är det antaglien precis vad hon kommer att göra nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar