torsdag 14 februari 2013

Mobbing av chefen

 Ja barn far illa på många områden. Att migrationserket i Sverige har problem är det väl ingen som missat men jag hittade en artikel som är några dagar gammal. I Danmark skall de nu skicka tillbaka alla ensamkommande flyktingbarn http://www.sydsvenskan.se/varlden/danmark-skickar-tillbaka-ensamma-flyktingbarn/ Visst kommer det att minska i Danmark men inte i andra länder för det är väl ingen som tror att ett barn lämnar sin familj sitt land ensam om de inte måste.

Veckans Markblad tar också upp de två cheferna som hoppat av i protest mot den nya chefen.
http://markbladet.se/?artikel=201302131152086937
Att det rått turbulens på socialkontoret sedan Birgitta Andersson började för tre veckor sedan framgår inte minst av det brev som förvaltningens anställda sänt till bland annat kommunstyrelsen och Mark­bladet. I brevet skrivs det om dålig stämning och trakasserier mot Birgitta Andersson från ledningsgruppens sida.
 
Stämmer det så börjar man alltså med att mobba den nya chefen. Inte klokt.  Det är nog inte en dag förtidigt att de går och har en känsla av att det är fler som borde försvinna.
Igår hade jag besök av en större tidnign och de gjorde reportage. Det skall komma i helgen. Återkommer då.
Idag skall jag prata med ytterligare en. Alla undar hur det går. Det enda jag kan säga är ju att vi vare sig träffat barnen eller vet vad eller när eller om det händer något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar