onsdag 3 oktober 2012

Fruktansvärt om det stämmer

Fick veta att det kommit in polisanmälningar mot Marks kommun. Nästan 20 stycken.  Vet att en anmälning inte behöver betyda något. En anmälning behöver inte betyda att det leder till åtal men anmälningarna gäller att ansvariga inte gjort vad de kan för att komma till rätta med det man fick kritik för efter socialstyrelsen kritik. Att socialförvaltningen fortsätter att göra samma fel.
Skall inte säga rent ut vad jag har för åsikt i det utan nöjer mig med att säga att jag förstår kritiken.

Något som stryker under den åsikten är ett inlägg i Markbladet www.markbladet.se
förra veckan under tyck till om Mark (långt ner på höger) där står det:
Publicerad: 2012-10-01 21:39:32

Fortsättning "jag vet av egen erfarenhet".

För ett tag sen sedan skrev jag om hur socialförvaltningen i Marks kommun efter sinnesjuk utredning från deras sida tog ifrån mig vårdnaden om min dotter. (Läs mer under " vet av egen erfarenhet". Efter att ha bott hos sin psykopatpappa och blivit förhindrar att få sin röst hört (att få bo hos sin mamma för att pappan slagit henne) i 1.5 år valde hon att begå självmord för två dagar sedan. Hon skrev ett självmordsbrev om hur mycket hon hatade sin pappa och "dom elaka tanterna" i Marks kommun socialförvaltning som inte lät henne bo med sin mamma och hennes syskon. Hon planerade att rymma till mig, men vågade inte för att då skulle mamma bli anklagad för att ha kidnappat henne. Hela min värld är i spillror och allt pga inkompetenta socialarbetare i Mark kommun. Hur i he....te skall ni nu på socialförvaltningen kompensera mig och min familj för min dotters död? Är ni nöjda över hur duktiga ni varit som fattat ett rätt beslut som slutat som ni anser så "lyckligt" och för hennes "bästa"? Fan ta er!
 
Tror inte någon skriver inte ett sådant inlägg utan anledning. Inlägget är skrivet d 1/10 alltså skall en flicka tagit livet av sig på lördagen d 29 oktober. Vet inte mer men bara tanken är så skrämmande att jag inte orkar ta in det.  Stämmer det så är det fruktansvärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar