tisdag 29 november 2011

Mark kommunen som försvann

Det första jag hittade då jag surfade runt var att Marks kommun nu av besparings skäl tar bort kommunen från katalogen. Marks kommun går alltså inte hitta längre. Den försvann. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=4825541
Visst finns det andra sätt att hitta kommunen men lite märkligt är det.

Bennie Åkerfeldt har börjat skriva på nyhetsverket igen. Vill inte lägga ut länk för han behöver inte få läsare via mig. Där skriver han hur mitt bloggande mot mamman nu var det som fick mig på fall. Först hade han visst lagt ut en bild på mig. Den anmäldes och han fick ta bort den. Som sagt han fattar inget jag bloggar inte mot mamman utan för att lyfta lagbrister och kräver lagförändringar utifrån vår specifika och andras fall.
Lagbristerna lyfts och blir väldigt tydliga i morgondagens program på uppdrag granskning där de än en gång tar upp vårt ärende.

Uppdrag granskning onsdag kl 20.00 kanal 1.

Sedan har han tagit en del ut ett debattinlägg av en kvinna uppåt landet där hade han lagt ut en bild på henne. De hade ju samma tankar och var ju så överens. Jag ringde upp henne och frågade om det var så? Hon ställde sig inte alls bakom honom och blev lite lätt irriterad mild uttryckt. Nu är bilden borta och utbytt mot en tecknad bild av en ilsken kvinna. Slutsats och tolkningen får andra göra.

1 kommentar:

  1. Jag har följt er turbulenta resa sedan er första medverkan i UG, jag har inte ord att beskriva hur ont det gör i mig som två barns mamma se vad era barn och ni som familj gått/går igenom. Jag följer din blogg och vill fråga dig om det finns något mer ni kan göra utöver allt ni redan gjort och kämpat för att få tillbaka barnen? Får ni träffa dem?
    Tappa inte hoppet om att en dag få vara tillsammans, var stark! Jag beundrar dig verkligen!! Vilket/vilka barn skulle inte vilja ha en sån kämpe som du är vid sin sida? Jag tror alla barn skulle vilja det!

    Lycka till!!

    Camilla

    SvaraRadera