fredag 4 november 2011

Advokatnotan

Ja ha då är det dags igen.
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=4782854
Advokaten i rättegången runt tillbaka flytten till oss har skickat sin faktura.
De andra ombuden för mamman tog ut 75459 kr och barnens advokat tog begärde 69010 kr. Advokaten som kommunen anlitade tog 277 968kr och så var han inte där.

Vet inte vart gränsen går för lagen om offentlig upphandling men tror att det ligger på gränsen. Man borde i så fall gått ut och erbjudit jobbet offentligt.

1 kommentar:

  1. Hej.
    Efter att ha läst domen från kammarrätten så verkar det som om rätten fäste stor vikt vid det faktum att den biologiska mamman känt sig kränkt av vad du skrivit på din blogg. Det må så vara, men det är ju inte du som har pekat ut henne eftersom du inte har namngivit henne. Utpekandet har hon ju i så fall sett till på egen hand genom att påpeka det till sin omgivning dvs till de hon känner. Och hennes omgivning och nätverk lär ju redan från början vetat om att hennes barn var omhändertagna. Jag tycker inte att påståendet om att hon utpekats håller som skäl för hennes inställning, speciellt med tanke på att hon i så fall själv måste ha medverkat till utpekandet. Det tycker jag en bra advokat borde kunna bygga ett överklagande på. Det borde också ge möjlighet för socialtjänsten att jobba med henne för att förbättra situationen. Lycka till och kämpa på.

    SvaraRadera