torsdag 25 augusti 2011

Brist på självinsikt

Även dagens Borås tidning lyfter det faktum att den gamla enhetschefen fortfarande plockar ut lön. Hon vägrar bli syndabock och ta på sig ansvaret för vad som hänt.
Facket försvarar henne med att hon kommer från Göteborg där de har en hög andel av handläggningar men faktum är att hon inte ens var färdig med sin utbildning, (hade inte gjort klart sin c-uppsats) inte hade jobbat som chef tidigare och bara jobbade som samordnare när hon sökte sig till Mark. Ansökan bestod dessutom av 7 rader och den andra chefen som fått avgå var referent.

De tar också upp att kommunen går back. Det är inte så länge sedan det stod att de trots allt som hänt gick plus.
Den har visst hunnit ut i nätbilagan http://www.bt.se/nyheter/mark/marks-ekonomi-rasar(2912674).gm

Även HN tar upp att f.d. enhetschefen fortfarande har lön. http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1335328-socialchef-far-fortfarande-lon

Får hela tiden kontakt med fler och fler som råkat illa ut. En är rebell Robban. Ni vet han som var med på talang. Han har fråntagits sin son för att han är gatumusikant har obekväma arbetstider. De har gett honom umgängesbegränsning och tvingar honom till övervakade umgängen. Han har tagit ärendet till regeringsrätten där han vann. Han skall ha tätare umgängen inför en hemflytt ändå går förvaltningen emot domen och nu har han inte sett sin son på tre månader. Anne Skåner skriver mer om det http://anneskaner.wordpress.com/2011/08/24/farsta-socialforvaltning-gar-emot-regeringsrattsbeslut/ och har lagt ut länkar till ansvariga dit man kan skriva och protestera om man vill. Jag uppmanar många att göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar