torsdag 11 augusti 2011

Årets mamma?

Fick en länk och ett mail att en tidning nu skall utse årets mamma. http://www.expressen.se/nyheter/1.2521557/nu-kan-du-nominera-arets-hjaltemama
”någon” tänkte nominera mig, kul men det skall väl mycket till. Gissar att det behövs rätt många röster men som sagt, det är alltid kul med uppskattning.

Snart börjar väl folk tröttna på att läsa om Mark. Det verkar ju aldrig bli någon ordning. Och det är precis vad som oftast händer någon kämpar, det lyfts men det ger inget eller väldigt lite och snart är det något annat som är intressant. Kampen för upprättelse faller i glömska.

Fick idag mail ifrån ett tungt namn med frågan hur man kan hjälpa till. Jag uppskattar så alla som vill vara med.

Igår stod det i Borås tidning http://www.bt.se/nyheter/mark/krismote-om-socialen-i-mark-i-dag(2893314).gm att det var krismöte igår med kommunledningen och ordförande och vice i nämnden. I Borås tidning lyfts kontroverser mellan partierna i nämnden. Enligt ett inslag på radio sjuhärad nu på morgonen är det är främst ekonomin. Men mer och mer framkommer det att det även är en spricka mellan politikerna i nämnden. Man undra vilka sprickan är mellan? Ordförande (KD) hade i alla fall socialdemoraternas stöd. Men jag tycker att det är lite konstigt att ingen från allians sidan ställer sig bakom och försvarar. De borde förstå att det ser ut som om de inte backar honom vilket skulle vara beklagligt.
I radion senare sändning http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=4640950 bekräftas att de nu skall få stöd av kommunfullmäktige. Men vad stödet innebär skall bestämmas senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar