lördag 1 januari 2011

2011

Jo det blev nyårs firande för vår del också men det är jobbigt att klä upp sig sätta på leendet när det känns som om man går sönder inuti. För det första hade jag inte inspiration, ingen lust ville helst lägga mig och dra täcket över huvudet men det kan jag ju inte. Det är ju andra som räknar med mig, ¨som sonen jag måste ju för hans skull.

Tvingade in mig i duschen lade i färg i håret för att försöka pigga upp det lite. Det säga att det första det syns på om man mår dåligt är håret. Jag lovar er att det här året märks på mitt. Hur ofta jag än tvättar så ligger det livlöst. Bara en dag sedan ser det smutsigt ut och otvättat. Såg i något inlägg någonstans efter uppdrag granskning någon som tyckte att jag åtminstone kunde försökt fixa till mig. Det hade jag samtigit som jag inte ville göra mig till, då hade jag säkert fått anmärkningar för det. Titta vad hon ser stylad ut det var nog bara för att komma med och visa sig på TV.

I vilket fall. Sedan skulle jag ta fram en ny parfym dagen till ära och tappar den… rakt i stengolvet i badrummet. Det var en stor dyr flaska. Nu går det knappt att gå in där. Undrar hur länge doften, lukten som nu känns som stank kommer att sitta i. Sedan då jag skulle sätta på mig örhängen tappar jag ena pluppen på baksidan. Det tog nästan 30 minuter att leta reda på den. Tröjan jag skall ha fastnar i något och jag drar upp en stor reva så det var den tröjan. Kunde kvällen börja bättre? Definitivt.

Var det någon som märkte något under kvällen? Tror inte det, man börjar bli expert på att inte låta det märkas. Det trasiga inuti som får en att vilja skrika rätt ut, får en att vilja slå någon (naturligtvis inte vem som helst utan vissa inblandade omänskliga varelser)

Hela jag protesterar, vi har inte gjort något avslut och vi har inte accepterat ett avslut. Vi skulle aldrig acceptera ett av slut.
Men det som förvånar mest är att förvaltningen redan bestämt utgången innan utredningen är klar. Det var på deras recomendation utskottet hade tagit beslut. Att det gamla utskottet hade den åsikten det visste jag men nu med allt nytt folk och socialchefen som gått ut i media och lovar upprättelse gör det samma får jag bevis efter bevis för.
Handlar om att slösa på skattepengar och handlar om att göra något bara för syns skull, för att det skall se bra ut. Man gör det man är ålagd även om tanknen ifrån "vissas sida" är att det inte kommer att leda till något. En hel utredning som kostar miljoner trots att man redan bestämt sig för hur det skall bli?
Som sagt tur att det nu blir en ny nämnd och ett nytt utskott och jag hoppas att de har mer sunt förnuft och är mer rädda om sina innevånare än de tidigare var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar