onsdag 10 februari 2016

En organisation i förfall

Ja ingen är väl förvånad över att Marks kommun är i blåsväder igen.
Man anmäler, förtalar, skrämmer, fryser ut eller hotar de som har en annan åsikt. Det känner vi igen, det är ju självupplevt. 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6364859
– Ett led i detta att man i förvaltningsledningen försöker tysta eller misstänkliggöra personer som är kritiska mot organisationen som den är idag, det har ju framgått att det är en organisation i förfall, säger Göran Tjärnlund.
Socialkontoret i Mark har fått utstå stark kritik den senaste tiden. Vi har tidigare berättat om en LSS-handläggning som tar för lång tid och att många av handläggarna flyr sina jobb inom kommunen. Och kritikerna har varit många.
Nu har socialchefen Bahman Alami polisanmält en av sina största kritiker, Göran Tjärnlund, för hot mot tjänsteman. Ett hot som påstås ska ha yttrats under ett möte där socialchefen själv inte var närvarande. 
– Anställda i förvaltningen, dem kan man ju för det mesta skrämma till tystnad, men vi som inte är anställda, där får man kanske ta till andra metoder och då kan man använda polisanmälningar, det har man gjort förut. Min uppfattning är att jag ska tystas eller misstänkliggöras så att mitt ord inte ska vara värt något, säger Göran Tjärnlund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar