onsdag 4 september 2013

Mycket för pengarna...

Fick en tänkvär sak via facebook.
Statusuppdatering Av Polisen i Växjö/Alvesta
Du förälder och skattebetalare som tycker att det är helt ok att din unga son eller dotter dricker alkohol, får mycket för dina skattepengar. Du får poliser som letar upp ungdomar som är fulla, poliser som jagar och griper langare, poliser som förhindrar bråk och gör allt vi kan för att din son eller dotter ska växa upp i en trygg miljö.
Du får Räddningstjänsten som kommer på en gång om din fulla son eller dotter gör någonting dumt och behöver räddas. Du får även ambulansen och sjukvården som, utan att klaga, plåstrar om din son eller dotter. Till och med håller dem vid liv om det är riktigt illa.
Som en extra service, utan extra kostnad till dig som förälder och skattebetalare som tycker att det är helt ok att din unga son eller dotter dricker alkohol, kommer polisen när som helst. 24 timmar om dygnet lämnar vi dödsbud om de är inblandade i trafikolyckor, drunkningsolyckor, somnar i minusgrader, kvävs i sina egna spyor, eller dör på något annat sätt där alkohol är inblandad.
Vi har tyvärr inte resurser att alltid leta upp din fulla son eller dotter innan olyckor eller bråk händer. Så du får gärna betala lite extra skatt eller, om du inte vill betala extra, göra allt du kan för att förhindra att din son eller dotter får tag i alkohol. //Scott
 
Något de som inte bryr sig borde tänka på... men de bryr sig väl inte...
Men lite argument för oss andra för att få dem att bry sig, om de inte gör det, trots att det är deras barn och borde vara det viktigaste de har...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar