söndag 23 september 2012

BO ryter till

Ja. Frågan om den tvååriga flickan skall utvisas engagerar.

Mailade Bo att han måste göra något. Vet att han inte får gå in i enskilda ärenden men han måste göra något utifrån barnkonvention eller vad som helst. Inbillar mig inte att det beror på mig men nu ryter han till och kallar socialstyrelsen och migrationsverket på möte.
http://www.expressen.se/nyheter/bo-kallar-till-krismote-skarpning/

Vet att fostermamman ringde BO förra veckan och personen ho  talade med sa som vanligt att de inte kunde gå in i enskilda ärenden men hon var mycket sorgsen och förtvivlad över att de precis spenderat massor av skattepengar på utbildning, ang. barnperspektivet. Det ar för olika myndigheter däribland migrationsverket och så gör de så här.

Fostermamman Malén hennes man Miklos och Hadille sitter just nu på tåget till Stockholm där de skall medverka i morgonsoffan på kanal 1 i morgon bitti. Lycka till säger jag och rekomenderar att alla ser det som kan.

Jag tycker att det är helt rätt en ändring måste till och det är bra att det engagerar men det konstiga är att ingen reagerade och få krävde ändring när det gällde 800 barn som fått hela sin anknytning till familjehemmet. Som också riskerar att slitas ifrån dem de ser som sina föräldrar för att lagen säger att barn alltid tillhör sina föräldrar; No matter what.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar