fredag 1 juli 2011

Svallvågor

Igår kom det då en artikel i HN http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1270327-extra-namndmote-for-att-fatta-beslut-om-barnen om att man skulle kalla på ett extra nämndemöte för att diskutera om man skall överklaga. Ordförande har dock sagt att han är för ett överklagande och då hade han kunnat ta det beslutet själv men han valde ändå att kalla på ett möte så att alla får komma till tals.

www.markbladet.se v 26 sid 21 tar också up avslaget i rätten runt ”hemflytten” Det skriver att domen sannolikt kommer att överklagas och att den bygger på att mamman tycker sig samarbeta bättre med nuvarande famjlehemmet, alltså ett vuxenperspektiv.

Sedan står det om Anitas ”Facebooksfadäs”. Här påstår hon att hon inte haft med det att göra trots att hon erkänt i andra medier. Enligt en bloggare var hon dessutom med i två grupper varav den ena förutsatte ett aktivt val.

I Gp står det om den http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.664337-overklagan-om-fosterbarnen

Och där finns även en ledare igen http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.664088-malin-lernfelt-gener-gor-ingen-mamma

En bloggare http://nykommunsloganimark.wordpress.com/2011/06/29/socialnamndens-vice-ordforande-kampanjade-i-enskilt-arende-pa-facebook/ Tar också upp det hela på sitt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar