tisdag 5 juli 2011

Ordervägran offentlig

Förra veckan gjordes en intervju för P1 morgon.
Fick just ett mail att det kommer att gå onsdag morgon alltså i morgon någon gång mellan 5.30 och 9.20. Det kommer också att finnas på webben: http://sverigesradio.se/p1/p1morgon
Hoppas att många lyssnar.

I dagens BT http://www.bt.se/nyheter/mark/barnen-fick-inte-traffa-familjehem(2846933).gm
är en artikel runt att vi skulle haft barnen i helgen. Att förvaltningen går emot utskottets beslut och det är tydligen socialchef Magnus Andersson som är ansvarig för det. En chef som inte accepterar eller följer tagna beslut. Hur är det möjligt? Hur kan det tillåtas?
Sedan kom det nu en intervju på radio sjuhärad. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=4586834
Där säger socialchefen att man normalt inte går in och ändrar ett taget beslut men ändå har de gjort det. Vice ordförande i utskottet säger att beslutet var att barnen skulle vara hemma och att förvaltningen gjort fel som inte verkställt beslutet.

Undrar hur många gånger det skall gå att komma undan med att man gjort en fel bedömning eller ett misstag, en misstolkning eller rent av bara förstått fel.

Mötet runt överklagandet är idag hoppas bara att de kommer fram till att man skall överklaga.
Gissar att de har mycket att diskutera i dag på mötet. Press hade fått info om att de nog inte var klara förrän vid 14. Det är återigen fem timmar. (Ok ta bort en timme för lunch)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar