söndag 27 februari 2011

Tack

Upptäckte att jag skrivit men glömt att lägga ut inlägget så här kommer det lite sent.

Får så mycket peppande kommentarer ifrån mänskor jag inte känner det värmer
Fick ett meddelande att det var en tjej som bloggar om oss. http://joyjen.blogg.se/index.html Hon har skrivit ett antal brev till kommunen och ifrågasatt. Hon har skrivit till ordförande i utskottet Patrik och till nämnden. Engagemanget värmer.

Hittade en artikel i aftonbladet där man tar upp problemet med att båda föräldrar måste ge sitt medgivande i vissa lägen. En pappa får inte hjälp till sin 4 åring http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/familj/article8537514.ab Är det två föräldrar som inte kan hålla sams så kan de då använda barnen som bollplank för att komma åt den andre. De vägrar att samtycka till något den andra vill. Det kan vara allt från att skaffa pass till att få vård.

I radio Sjuhärad var det med ett inslag http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=12422&artikel=4371299
Den ”sparkade” enhetschefen vägrar släppa taget om anställningen och plockar fortfarande ut lön och det kostar i snitt kommunen ca 50 000 kr/månaden. De är uppe i en kvarts miljon för att hon går hemma på grund av att hon gjort fel och utsatt en massa mänskor för en i rena fall omänsklig behandling. Och hon vägrar gå. Tycker hon inte att hon gjort något fel eller tror hon inte att hon får annat jobb ifall ho släpper tjänsten? Hon sade ju faktiskt upp sig ifrån chefsposten så det är en ”vanlig” tjänst hon har kvar.
Hennes Jo anmälan lades ner två dagar efter att den kom in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar