tisdag 7 december 2010

Orsak= Konsekvens

I går kväll var det även ett inslag på TV 4 Borås http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_boras?title=tv4nyheterna_boras_18%3A31&videoid=1158534
Där talade de om att kommunchefen var JO anmäld.

Även Hallands nyheter har ett inslag men det ligger inte på nätet.

Sedan stod det i Borås tidning idag
http://www.bt.se/nyheter/mark/kommunchefen-i-mark-anmals-efter-tv-inslag(2204933).gm
Anita Lomander ordförande i nämnden backar henne och säger:
Man måste ta hänsyn att det var lite panikstämning då när Uppdrag Granskning sände sitt första program. Det finns många olika tyckanden men utredningen som kommer får visa svaret
Lomander menar även att anmälan skulle kunna tolkas som en hämnd för att Agneta stängdes av och att det är ett konstigt sätt att försöka rädda sitt eget skinn.
Första kommentaren ligger inne alla är välkomna att fylla på.

På sista sidan ligger ett reportage om Owe Eglinger eftersom han fyller jämnt. (klicka på den så förstoras den)















Han fortsätter att tala om att han förts bakom ljuset . Han skriver att han tänkt dra sig tillbaka efter årsskiftet men att det nu blev ett snörpligt slut.
Då kan man undra varför han stod med på listorna och varför han sitter kvar i fullmäktige? Han är även utsedd att fortsätta med politiken men nu som vice revisor för föreningsarkivet. Det tyder inte på att han hade tänkt sluta, då hade han inte varit med på några listor och heller inte varit kvar.

Sedan beklagar han att det är många som farit illa i hanteringen men så lät det inte när jag talade med honom i telefon.
Han nämner här att nya utredare skall titta på ärendena igen men det har han ju kämpat emot allt ha kunnat. Det blev beslutat efter att han försvann.

Sedan gick jag in på nyhetsverket. Gör det ibland för att läsa allt som skrivs där och hittade nu ett nytt inlägg av Bennie Åkerfeldt.
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/12050/Tack-f%C3%B6r-mig Jag undrade ju vad han hittat på nu. Han skriver att anonyma inlägg mot hans person har gjort att han valt att han slutar skriva för nyhetsverket och han har raderat allt utom artiklarna runt den romska mamman så länge det inte kommer fler anonyma inlägg på de sidorna. Synd att han inte raderade alltihop. Det var länge sedan jag blev så glad över något. Hoppas att min glädje inte får honom att ändra sig bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar