onsdag 12 mars 2014

Löst sig

Plötsligt fanns jag med på listan och hade inga problem att komma in. Återkommer med reflektioner.
Sitter på tåget på väg hem och försöker smälta allt som hänt. Som sagt plötsligt var jag med på listan och det var inga problem att komma in. Så varför gjorde man på det viset man gjorde? Vet inte. Fick både mail och SMS ifrån ett antal personer som både ringt och mailat och protesterat för att jag inte skulle släppas in. De tvingades väl ändra sig. De ändrade däremot hela programmet och tog bort frågestunden. De lät istället hela panelen sammanfatta sin uppfattning runt dagen. Det var publik som reste sig och gick i ren protest.

Vad sades då?
Seminariet var en bukett av personer som lyfte olika problem de såg och lämnade ett antal förslag på förändring. Vi var överens i det mesta. Det sköna var att se att alla var överens. Det tråkiga är att vi är överens och det ändå händer så lite. Inget om vad som händer härnäst. Vad var och en kommer att driva eller göra. Politikerna satt med och lyssnade och antecknade men sedan är frågan vad som händer.
TV 4 mötte upp och fortsatte med en intervju med en politiker som vi träffat under dagen. Som har planer på att utmana Maria Larsson i en debatt utifrån mina brev. Sedan en intervju med en fostermamma och förlorade sitt placeradebarn sedan 13 år. Flickan är hemma igen men de får inte betalat. Det skall sändas kl 22.
Har lite mer nytt och har fått ytterligare en mycket spännande inbjudan. Nu är jag trött. Återkommer med en mer utförlig beskrivning.
 

1 kommentar:

  1. Jag beundrar din kamp. Dina barn fick falla offer för att en sån som du ska ta upp kampen. Tror många barn i framtiden kommer ha dig att tacka. Vad vore ett samhälle utan folk som brinner så för något som du. Att du inte valt den enkla vägen är så beundransvärt utan du fortsätter din väg över stock o sten. Fortsätt framåt Eva det här är din väg vilka hinder du än må möta. sänder dig styrkekramar i massor

    SvaraRadera