fredag 3 januari 2014

Varje krona..

I Norge har en mamma och hennes pojkvän misshandlat en 1 1/2 åring till döds. http://www.expressen.se/nyheter/par-misstanks-ha-torterat-ihjal-ettaring/ De har bundit henne, tvingat henne att äta chili pulver och hällt iskallt vatten på henne. Mamman har på pojk vännens instruktioner sänkt henne i så kallt vatten att hon tuppade av. Hur kan man bara komma på iden?
Stackars tös. Och tillsist dog hon.
Och om mammansäger advokaten:
Åtalet var tungt för henne, men inte överraskande. Hon vill gå igenom förhandlingen och gå vidare i livet,
 
Det hade nog den lilla flickan också velat om hon hade haft något val. Jag tror inte hon hade ville dö och framför allt inte på det viset. Hon hade inte valt att födas.
En del föräldrar skall inte vara föräldrar. Man utgår alltid ifrån att föräldrar älskar sina barn och gör allt som står i deras makt för att skydda dem men så är det inte alltid. Det är dem samhället skall skydda men så är det inte heller.

I aftonbladet samlar de in pengar till barn i Afrika. Där dör ett barn i minuten http://krisernaviglomde.aftonbladet.se/ har ni en slant som ni kan avvara så  var med. Eller skippa den där hamburgaren eller biobesöket som känn att du gett upp något för ett högre syfte. I det läget är varenda krona värdefull. Tänk på vilken tur vi har som föddes i ett land där vi har sjukvård och en bra sådan. Där vi kan leva ändå tryggt vad gäller det. ( i de allra flesta fall, för visst görs det misstag även här men i jämförelse med dem )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar