måndag 2 maj 2011

Överallt

Idag är det tyst. Har hört att det börjar väckas i andra delar av landet utifrån berättelser som jag fått in. Kalmar, Kristianstad, Dalsland, Linköping. Där vara det 7 anmälningar innan jul och de funderar nu på en verksamhetstillsyn.
De lokala tidningarna där och lokalradion är på hugget och reportage på gång. Kalmar är tydligen under en verksamhet stillsyn nu.

Själv har jag ägnat tiden åt biosonen. Idag har vi varit och ridit. Ett av hans stora intressen. Allt eftersom det blir varmare så är vi mer ute. Har fått upp studsmattan och har hängt upp en stol i ett träd som man kan sitta i och gunga samtidigt som man läser. Den är så skön. Vi har också fått fram hängmattan. I den ligger vi ock slöar, lyssnar på olika fåglar och försöker härma. Trångt men oh så mysigt. Vi gör så mycket vi kan ihop och jag njuter eftersom jag vet att alltför fort kommer det vara kompisar som tar över. Redan nu tycker han om att åka til kompisar och leka men de är lika ofta här. De har ahft övernattningskalas med popcorn och film och mys.
Men än får jag njuta av att höra Mamma jag älskar dig, du är bara bäst eller du är så rolig.
Det går alltför fort innan de blir stora även om den tiden också har sin tjusning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar