fredag 13 maj 2011

Inget fungerar

Idag har det varit strul med bloggen. Har inte kommit in och har inte kunnat skriva. Men nu så.
Gårdagens inlägg var raderat. Minns inte vad jag skrev så det får väl vara.

I dagens BT är det en notis.
http://www.bt.se/nyheter/mark/nu-avgors-barnens-ode(2775128).gm

De mailade mig och bad mig ringa men talade inte ens om att det var en intervju. Talade däremot om att de ville prata med mig efter beslutet. De frågade vad jag trodde och jag svarade att det har jag ingen aning om. Vi har ju hoppats 1 ½ år så det är klart att vi hoppas nu också att det vore skönt om eländet tog slut. Sedan står det i tidningen.

På nyheterna i morse var det också ett inslag på TV 4 Borås. http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_boras?title=tv4nyheterna_boras_06_34&videoid=1641799 Här hänvisar de till BT´s notis och säger att ett krav för en återflytt är att vi slutar att strida med kommunen och accepterar att det är de som bestämmer.

Det är det ju faktiskt inte så det står. Se länk här ovan.

Det står att striden mellan kommunen och familjehemmet måste upphöra alltså står det inte vem som strider med vem utan det var deras slutsats.

Jag har aldrig stridit mot kommunen utan har protesterat mot deras agerande.

Att ett fungerande samarbete är grunden för att det skall fungera är självklart och det är ju vad vi strävat efter hela tiden.

Vem som bestämmer är och har varit väldigt tydligt hela tiden. Ett av de största problemen som familjehem är ju att familjehemmen inte har något att säga till om. Vi har ju inte haft eller har något alls att säga till om. Att det skulle bli tydligare än det är förstår jag inte alls.

Handlar om att press väljer att tolka som de vill men att det blir galet ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar