tisdag 17 maj 2011

Dagen D

Sitter med planeringen för veckan. Alla drar i mig och alla vill ha en kommentar efteråt. Beslut kommer ju idag. Vi har ju i och för sig talat med ”experten” och vet hur han resonerar och tänker och vad han lagt fram inför nämnden men sedan kan de ju rösta hur de vill. Vi vet ju inte vad det blir och har ju svårt att veta hur vi skall hantera det hela.

Hittade en blogg igen http://maukonen.wordpress.com/2011/05/15/pa-tisdag-sa-galler-det/ som skrivit tidigare och skriver igen.

Även på alternativ debatt http://alternativ-debatt.blogspot.com/2011/05/ansvarsfragan-politiker-och-tjansteman.html



I dagens skörd är det en uppdaterad variant I BT av artikeln sedan innan helgen. http://www.bt.se/nyheter/mark/nu-avgors-barnens-ode(2775128).gm och ett inslag på radio sjuhärad. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=4508253

Fick veta att de sänder direkt ifrån väntan inför presskonferensen.

Mail och telefon har börjat gå "varma" av media som vill ha en kommentar eller intervju.
Har blivit ombedd att skriva för svt´s debatt.

Själv är jag inte så ”tuff” idag eftersom jag hade ett njurstens anfall i natt som medförde att jag fick sitta uppe halva natten och fortfarande har ont trots värkstillande. Hoppas i alla fall att dagen slutar bättre än den började…. Hoppas att vi nu får hem dem och kan fortsätta våra liv.

8 kommentarer:

  1. Ett stort grattis till er. Måste va skönt att få hem dom små, så som du/ ni har kämpat. Många lyckoönskningar till er.

    SvaraRadera
  2. Läste precis på aftonbladet! Stort grattis till dig! :D
    Har följt din kamp genom att läsa din blogg, och jag log med hela ansiktet när jag läste att dom får komma hem igen. Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Läste precis att ni får era barn tillbaka! Skickar massor med kramar till er för detta var det bästa beslutet. Minns än idag hur jag såg nyheten att dom "tagit" barnen och sättet dom gjort det på, klump i magen och ont i hjärtat gav det mig. Så det här var mycket glädjande kvällsläsning.

    Massor med kramar till er från Helena!

    SvaraRadera
  4. Hej,

    Jag har följt er kamp och nu verkar det som att barnen får komma hem igen. Jag är så glad för er och barnens skull. Stort grattis!

    Mvh Marcus

    SvaraRadera
  5. Stort GRATTIS!
    Det lönar sig att stå på sig når något är fel - vad skönt!
    Hoppas ni nu får lugn och ro och att flytten verkligen blir av - man litar ju inte på Marks kommun precis - men nu kan de väl ändå inte backa.
    Intressant att läsa om kostnaderna också - de ville spara och det blev motsatsen. Låt dom bara inte tysta dig nu - alla utsatta barn behöver alltid någon som ställer upp.

    Grattis igen!

    SvaraRadera
  6. Grattis grattis!! Jag blir helt tårögd... Har följt din blogg sedan början men inte vågat hoppas. Äntligen sker något som är helt rätt!

    SvaraRadera
  7. Ett stort grattis!! Jag såg er i uppdrag granskning och kan säga att jag har aldrig gråtit som jag grät när jag såg det programmet. Som det skar i hjärtat när man fick höra barnen fråga varför dom inte fick vara med er. Kan inte ens föreställa mig hur det kändes för er! Blev så himla glad nu när ni äntligen ska få hem dem! Sååå himla stort grattis. (Känns dumt att skriva grattis till att ni får tillbaka barnen när ni aldrig skulle ha behövt vara utan dom!!!)

    Mvh Frida

    SvaraRadera