lördag 16 april 2011

På gång på radion

Som sagt just nu händer det inte så mycket. Har fått ett brev till rekommenderat ifrån Mark. Vet inte vad det är.
Fick också en länk där det står att socialchefen skall ha varit ute och talat till andra socialchefer http://www.socialchefer.se/?id=1742 om hur man skall hantera media.

I dagens sändning på radio sjuhärad http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=4458121 talar de om att man nu skall ge extra pengar till jul till de familjer som är i behov av bidrag för sin överlevnad. Det tycker jag är bra.

Igår var jag själv på en radio station som vill göra ett lägre inslag och även kontakta politiker och riksdagsmän för att se hur man hanterar frågan i Sverige. De vill ha ut det riks vilket jag är tacksam för.

Sedan fick jag en länk till en artikel http://www.skanskan.se/article/20110416/LUND/704159758/1012/-/lagandring-i-sikte-for-pappors-vardnadsratt Det verkar vara på gång att pappor skall höras mer och få bättre förutsättningar i rätt. Det bådar gott då det gäller kommande rättegång då det gäller vårdanden mellan mamman och pappan. KD ligger visst bakom förslaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar